Italiensk cafestemning
La Viva Kalundborg

De klassiske og autentiske pastaretter, sprøde pizzabunde, cremet gorgonzola sauce, møre steaks og friske tomater danner rammen for La Vivas italienske smagsoplevelser.

Italienske
klassikere
når de er bedst

På La Viva kan du nyde italienske klassikere, men også velkendte caféretter med og uden et twist af Italien. Så uanset om du har lyst til en italiensk oplevelse eller en velkendt caferet, så sikre vi at du er glad og mæt når du forlader La Viva.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på La Viva i Kalundborg.

Om La Viva

Vores dygtige team af tjenere skaber altid, de perfekte rammer for en hyggelig og livlig atmosfære, hvor råvarer, smag og gode vine er i fokus.

På La Viva kan du nyde italienske klassikere, men også velkendte caféretter med og uden et twist af Italien. Uanset om du har lyst til en italiensk oplevelse eller en velkendt caferet, så sikre vi at du er glad og mæt når du forlader La Viva.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på La Viva.

En god start på dagen
La Viva brunch

Kom og nyd en lækker brunchtallerken - La Viva byder på den klassiske og altid populære brunch med æg, bacon, pølser, laks, ost, frisk frugt, brød og kage. 

Ferdinands Bøfhus
Slagelse


I hjertet af Slagelse finder du Ferdinands Bøfhus. Vi byder dig indenfor til en kulinarisk nydelse i en indbydende atmosfære. I vores klassiske bøfhus finder du en menu fyldt med saftige bøffer og smagfulde retter.

Ferdinands Bøfhus

La Viva
Slagelse


Italienske café-klassikere morgen, middag og aften. Vi sætter en ære i at give dig en god mad- og stemningsoplevelse.

La Viva

La Viva
Kalundborg


Italienske café-klassikere morgen, middag og aften. Vi sætter en ære i at give dig en god mad- og stemningsoplevelse.

La Viva

Café de Flore
Slagelse


Hos Café de Flore tror vi på at kvaliteten gør en forskel. Kvalitet i alle dele af maden, både råvarer og tilberedning.

Café de Flore