Velkommen til

Café & Restaurant La Viva

Mad der SMAGER af Italien

Med respekt for støvlelandet og med fokus på gode råvarer, serverer vi de velkendte italienske klassiker. De klassiske og autentiske pastaretter, sprøde pizzabunde, cremet gorgonzola sauce, møre steaks og friske tomater danner rammen for La Vivas italienske smagsoplevelser. Vi ønsker at skabe rammerne for et vaskeægte italiensk måltid, hvor råvarer, smag, betjening og gode vine skaber en hyggelig og livlig atmosfære i vores cafe.

På La Viva kan du også opleve mere velkendte caféretter med og uden et twist af Italien. Så uanset om du har lyst til en italiensk oplevelse eller en velkendt caferet, så sikre vi at du er glad og mæt når du forlader La Viva.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på La Viva.

 

En GOD start på dagen

Vi starter hver lørdag og søndag med vores store brunchbuffet. På buffeten finder du klassiske brunch-herligheder såsom pandekager, brød, oste, frugt, yoghurt. Derudover kan du også altid finde italiensk inspireret specialiteter. Vores kokke arbejder uge til uge på nye morgenmadstiltag, som er et must-try.

Du kan nyde vores brunch hver lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 14.00

Men først én STOR kop kaffe

På La Viva ved vi hvor vigtigt en god kop kaffe er. Uanset om du skal have kaffe til brunchen, mødet eller venindehyggen, så serverer vi varm kvalitet, i en hyggelig kop. Vores kaffeleverandør sikrer at vi får gode bønner med høj kvalitet og smag. Vi ses til en kop kaffe hos La Viva.

 

En HYGGELIG aften ude

Book nemt dit bord online eller ring til os. Vi har adresse på Schweizerpladsen i hjertet af Slagelse. Vores hyggelige cafe kan huse 70 mennesker og om sommeren er vores store udendørs område perfekt til at fuldende den italienske oplevelse.

Book dit bord her eller giv os et ring.

 

Skal nogen du kender FORKÆLES

Så forær et gavekort til La Viva. Vi sørger for en fortryllende aften og at gaven bliver alle pengene værd.
Vores gavekort kan købes på cafeen og er gyldige i 1 år.