Velkommen til

Café & Restaurant La Viva

Mad der SMAGER af Italien

La Viva er en nyåbnet restaurant i Kalundborg, som ønsker at tilbyde velkendte italienske klassiker til gode priser. Vi serverer b.la. klassiske og autentiske pastaretter, sprøde pizzabunde, cremet gorgonzola sauce, møre steaks og friske tomater, som alt sammen er med til at danne rammen for La Vivas italienske smagsoplevelser. Vi ønsker at skabe rammerne for et vaske ægte italiensk måltid, hvor råvarer, smag, betjening og gode vine skaber en hyggelig og livlig atmosfære i vores cafe.

På La Viva kan du også opleve mere velkendte caferetter med og uden et twist af Italien. Så uanset om du har lyst en italiensk oplevelse eller en velkendt caferet, så sikre vi at du er glad og mæt når du forlader Cafe La Viva.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på La Viva.

 

En GOD start på dagen i Kalundborg

Vi starter hver lørdag og søndag med vores store brunchbuffet. På buffeten finder du klassiske brunch-herligheder såsom pandekager, brød, oste, frugt, yoghurt. Derudover kan du også altid finde italiensk inspireret specialiteter. Vores kokke arbejder uge til uge på nye morgenmadstiltag, som er et must-try.

Du kan nyde vores brunch hver lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 14.00

Men først én STOR kop kaffe

På La Viva ved vi hvor vigtigt en god kop kaffe er. Uanset om du skal have kaffe til brunchen, mødet eller venindehyggen, så serverer vi varm kvalitet, i en hyggelig kop. Vores kaffeleverandør sikrer at vi får gode bønner med høj kvalitet og smag. Vi ses til en kop kaffe hos La Viva.

 

En HYGGELIG aften ude i Kalundborg

Book nemt dit bord online eller ring til os. Vi har adresse i hjertet af Kalundborg. Vores hyggelige cafe kan huse 70 mennesker og om sommeren er vores udendørs område perfekt til at fuldende den italienske oplevelse.

Book dit bord her eller giv os et ring.

 

Skal nogen du kender FORKÆLES

Så forær et gavekort til La Viva. Vi sørger for en fortryllende aften og at gaven bliver alle pengene værd.
Vores gavekort kan købes på cafeen og er gyldige i 1 år.